Vi trdite, da je vse, kar je problematičnega v odrasli dobi in kvari kakovost našega življenja, odraz problematičnih prvih nekaj let. Je to res?
Gre za dokaj novo paradigmo, ki se danes prebija v družbene pore. Zakaj, mislite, je Unicef rekel, da so prva tri leta najpomembnejša? Zakaj Svetovna zdravstvena organizacija toliko promovira to idejo? Če so prva tri leta otrokovega življenja problematična, ne bodo vplivala samo na naslednja tri leta, ampak bodo zaznamovala vse življenje.

Obstaja še drugi, implicitni spomin, ki je shranjen globlje, v našem telesu. Do njega pridemo, z njim komuniciramo s pomočjo povsem lahkih, a izrazito močnih tehnik. Tam se šele sproži pretok čustev. Tam privre na plan, kar smo tiščali dolgo, dolgo; žalost, jeza, bes! In nato...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!