Bodite pošteni in ne zavajajte deklet

Ne razumem čisto dobro, kaj bi pravzaprav radi. Svoja spoznanja o sebi ste zavili v darilni papir, njihova vsebina pa je zelo revna. Pravite, da sprašujete kot moški. Res je, da so moški tudi taki kot vi, so pa tudi drugačni, taki, ki vam niso niti malo podobni, in še dobro, da je tako.

Pravzaprav je zanimivo in pohvalno, da mlad fant tako razmišlja o sebi. Morda je vzrok predvsem v tem, da vas skrbi, kako bo z vašim odnosom s trenutnim dekletom oziroma partnerico, kot ji pravite. Dekle je namreč ljubosumna in to vas moti. Če bi bila tiho in razumela tisto, za kar pravite, da ne razume in jaz tudi ne, potem tega pisma ne bi bilo, ker bi bilo vse v redu in vi bi poleg stalnega dekleta lahko mirno uživali v osvajalnih pohodih na nedosegljive, kar je, kot pravite, vaša nujnost in hotenje po lepoti. Lepoti koga ali česa? Sočasno seveda zatrjujete, da imate dekle radi, kar je velika samoprevara. Ste zelo egocentrični, s stalno potrebo po samodokazovanju z osvajanjem nedosegljivih žensk, kot pravite, vas to še posebno vzburja. Vaša pozornost do žensk pomeni samo to, da se na zasledovanju svojega cilja, tudi z namenom, da obdržite partnerico, vedete tako, kot je ženskam všeč. Obvladate torej tehnike, da dobite, kar želite.

Res je, da ste še mladi, da vam hormoni delajo sto na uro, da ste verjetno še v fazi adolescence, ki je nekateri nikoli ne prerastejo. Ali jo vi boste, se še ne ve. Pravzaprav z vsem skupaj ni nič narobe. Nekateri moški se vedejo tako kot vi vse življenje, so zbiratelji cvetlic posebne vrste, in če ženskam pri tem ne lažejo in ne obljubljajo trajnih zvez, do katerih jim ni, potem je to poštena igra. Kar me pri vas moti, je prav nepošten odnos, ki ga imate do partnerice. Kaj se pravi imeti rad, ne veste, niti malo se niste sposobni vživeti v dekle in njene občutke do vas. Za vajin odnos se trudite tako, da je ta trenutek ne varate, vsaj telesno ne, čeprav vas to strašno mika in komaj čakate, da boste s kakšno težko dostopno žensko skočili v posteljo. V vašem pojmu imeti rad, no, vsaj besede ljubezen ne uporabljate, gre predvsem za spolnost, pa naj se še tako trudite, da bi vse skupaj prikazali drugače.

Bodite taki, kot ste. Zakaj se sprenevedate? Uživajte tako, kot vam je všeč, primernih žensk bo vedno dovolj na razpolago. Bodite pa tudi pošteni in ne zavajajte deklet, ki si želijo tisto, česar jim vi ne morete dati. Morda boste z leti dozoreli in se spremenili ter žensko resnično ljubili, želeli si boste biti le z njo, in takrat bo tudi za vas zvestoba samoumevna. Vašemu dekletu pa bi svetovala, naj si poišče bolj zrelega fanta, kot ste vi.