Ali je on zaljubljen v vas?

Draga bralka, 

garancije za to, da boste srečno in zadovoljno živeli do konca svojih dni, ni. Nora ljubezen ali bolje rečeno zaljubljenost se morebiti zgodi ali se pač ne zgodi, je pa predvsem iluzija in prodajni artikel hollywoodskih filmov. Če je fant tako popoln in se počutite ob njem varno, slišano, sprejeto, dobro poseksano in uživate v njegovi družbi, potem se verjetno splača malce dlje spoznavati vse plati njegove osebnosti, tako kot se mora on seznaniti z vašimi. Ali je on zaljubljen v vas, bralka? Mogoče tudi on dvomi o tem, da ste ženska njegovega življenja. Sta se zmožna o vaju pogovarjati? Sta že tako daleč, da razglabljata o tem, kako opremljeno bo vajino stanovanje ali kako bosta otrokom dala ime? Predvidevam, da ne.

Metuljčki so lahko znak zaljubljenosti, bolje rečeno zaslepljenosti od hormonskega koktajla, ko partnerja ne vidimo v realni sliki, temveč bolj zasledujemo svojo iluzijo, kakšen naj bo, kot si ga mi želimo in zamišljamo. Padec na trdna tla po nekaj mesecih je lahko zelo boleč. Morebiti vaša trezna presoja čisto v redu deluje in se lahko sčasoma odločite za ljubezen do tega moškega, kajti zaljubljenost izzveni in metuljčki odprhutajo.

Vedno obstaja boljša izbira, a to je stvar lastnega koncepta, kaj bi sploh radi in tudi kaj mi zmoremo dati drugi osebi. Saj ne želite biti sebični, kajne? Če boste še naprej iskali noro ljubezen, je seveda vedno vprašanje, ali jo boste našli. Kot rečeno, je to iluzija. Vseeno vam kličem: Srečno!