Zaradi globalne okupacije covida-19 se je že v nekaj mesecih začela spreminjati večina mestnih središč. V obdobju razglašene epidemije oziroma pandemije so bile nekatere svetovne prestolnice, kjer seveda biva največ ljudi, videti kot filmska prizorišča po apokalipsi. Celo v New Yorku, ki pregovorno nikoli ne spi. Tudi sprehod po Stari Ljubljani je bil to poletje presenetljivo mogoč brez zoprnega stiskanja v gneči, tako miren in spokojen kot že dolgo ne. 

Na ministrstvu za javno upravo pripravljajo predlog in iščejo prostorske zmogljivosti za vzpostavitev tako imenovanih regionalnih delovnih točk. Te bi omogočile, da ne bi vsi dnevno gravitirali v Ljubljano ali Maribor, ampak bi delo nekaj dni na teden opravljali na delovnih postajah v različnih manjših mestih po Sloveniji.&...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!