Kaj je vas osebno gnalo, da ste se podali v svet na jadrnici, z možem in takrat še dvema majhnima otrokoma? Kje je bilo največ pomislekov in kako ste to vendarle izpeljali?
Vzrokov je bilo več, povod pa je bil, bi rekla, predvsem eden. Kot mlada družina smo vstopili v krog vrtcev, služb, kreditov in prekratkih dopustov. Ugotoviš, da otroka vidiš le nekaj ur dnevno, da si s krediti ujet v strah pred izgubo službe, življenje poteka prehitro. Potovanje, o katerem sva z možem sicer sanjarila že dolgo, se je zazdelo kot nekakšna rešitev, pomik na bolje. Ampak kljub vsemu je oditi težko in šele ko sem izgubila službo, smo odšli. To je bil naš povod.

Vsi sanjamo o odhodu, vendar je zanj navadno potreben močen povod. Ločitev, izguba službe, mora...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!