Modra ptica za Pogodbo

Knjigam Zadnji rimski cesar, Od Benedikta do Frančiška ter Oblast brez obraza se je lani pridružil še literarni prvenec, kriminalni roman Pogodba; zanj je Mojca Širok prejela knjižno nagrado modra ptica. Delo ni le bogato ozaljšano s sočnim jezikom in dialogi, temveč je kazalnik Mojčinega poglobljenega poznavanja delovanja italijanske mafije, ki je globoko vraščena v družbeno tkivo države.

Utemeljitev žirije
Mojca Širok je iz novinarskega sveta – začela je kot časopisna novinarka, nadaljevala kot dopisnica RTV Slovenija iz Rima in TV-voditel...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE