Jožica Ličen, prostovoljka Karitas je od njene ustanovitve pred skoraj tremi desetletji, se na prijazne besede iskreno odzove: »Če te kdo, ki ga ceniš, pohvali, ni to znamenje, da bi se prevzel, temveč spodbuda, da si na pravi poti. Sicer pa vse drži, sem bila 49 let žena (žal je moj mož decembra lani odšel) pa mama dveh hčera in nona petih vnukov. Fizično ne živimo skupaj, smo pa povezani v mislih, besedah in dejanjih.«

Utemeljitev žirije
Jožica Ličen je vse od upokojitve srce in duša prostovoljstva na Primorskem. »Če sem nekoč kot davkarica jemala ljudem, sem se po ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE