Slepota je za mnoge v Sloveniji še vedno tabu, sprejemanje drugačnih pa prežeto s strahovi, zato moraš njen pogum, moč duha in vztrajnost preprosto občudovati. Slepa je od rojstva, vendar je to nikoli ni odvrnilo, da ne bi dosegla ciljev, ki si jih je zastavila. 

Utemeljitev žirije
Ireni Mihelj življenje zagotovo ni prizanašalo. Rodila se je, ne da bi videla ta svet. A kar vidnega ji je odvzelo, ji je na drugi strani izdatno podarilo. Pogum, odločnost in boj so v njej trdno zasidrani. Življenje načrtuje, cilje postavlja smelo in ambiciozno. Njeni dosežki so osupljivi, sporoča nam, če zmore ona, zmorem...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE