Harfa je poleg glasu vaš instrument, ker ... 

Njen velik korpus resonira na mojem prsnem košu, in to je res čudovit občutek. Hkrati me privlačita prvinskost in eleganca tega prastarega instrumenta, ki se fantastično obneseta ob spremljavi vokala.

Nikoli nisem povsem zadovoljna z vsem, kar naredim. Vedno mislim, da lahko naredim še bolje. 

Tehnika odprtih glasov je ...

Ljudsko petje, ki smo ga v Sloveniji zatrli z vstopom zborovske glasbe. Prav poseben je zvok bolgarskega ženskega ljudskega petja, ki zveni rezko, »železno«

Ženske smo ...

Enakovredne moškim, le da si med seboj manj pomagamo in stojimo ob strani.Najbolj vaš del dneva je ... 

Vsak dan je drugačen. 

Ko ste utrujeni in imate vsega dovolj, ... 

Grem v savno, na tek ali sprehod.

Kot je abeceda osnova besednega komuniciranja, je umetnost abeceda izražanja najglobljih bolečin, veselja, je izražanje duha. 

Življenju je treba reči »da«, 

Ker je vse, česar si resnično želiš, mogoče! Nikoli nisem povsem zadovoljna z vsem, kar naredim. Vedno mislim, da lahko naredim še bolje. 

Umetnost je ...

Mati vsega. Kot je abeceda osnova besednega komuniciranja, je umetnost abeceda izražanja najglobljih bolečin, veselja, je izražanje duha.Najraje odpotujete ... 

Nekoč kamor koli po svetu, danes najraje domov.

Nenehno prejemam prečudovita darila, predvsem z uresničevanjem svojih sanj. Če se uresniči nekaj, kar sem si zadala, potem je to zame darilo. 

Za praznike si želite ... 

Biti ob mojem ljubem in domačih. 

Najlepše darilo, ki ste ga kdaj koli prejeli, ste dobili … 

Nenehno prejemam prečudovita darila, predvsem z uresničevanjem svojih sanj. Če se uresniči nekaj, kar sem si zadala, potem je to zame darilo.