Oba sta Gorenjca, kajne?
Miha: Ja, tudi »škrta« sva oba. (Ohrani resen obraz, nato se navihano nasmeji.)
Maja: (Smeh.) Prav zato sem prinesla kavo le zase. (Pomežik.) Miha je iz Kranjske Gore, jaz pa iz Kranja. Sicer od 18. leta živim v Ljubljani.
Miha: Jaz pa že od vrtca, skoraj vse življenje.

Miha: Oče je bil do mene vedno strog oziroma zahteven, ne glede na to, da sem gluh. Tako njemu kot moji mami so ljudje govorili, da ne bo nič iz mene, vendar jim je te besede zameril in jih zavračal. Vedno je rekel, da je vse mogoče.    

Med vama je prepričljiva plesna kemija, pa čeprav se, preden sta februarja postala plesni par, nista poznala. V čem sta si po značaju na...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!