Jagoda, ali je v oddaji Zvezde plešejo težko biti učiteljica nekoga, ki ni nikoli plesal in ne pozna niti osnov?
Jagoda: Ta šov me je res ogromno naučil; prav to, kako pristopiti, učiti nekoga, ki je začetnik. Prejšnjo sezono, ko sem poučevala Jerneja Tozona, sem se še kar lovila; letos mi je bilo že laže. Vsak posameznik je svoja zgodba, deluje po svoje. Dejan je bil zelo matematičen tip človeka; vse je moral imeti preračunano, narejeno logično. Že prvi dan treninga je hotel vedeti, koliko stopinj v katero stran mora imeti zarotirano stopalo, da je potem te podatke vnesel v svoj sistem. (Nasmeh.)

Jurij. Ples je svojevrsten izhod iz rutinirane resničnosti. 

Jurij, ste podali kakšne krepke koment...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!