Mario Dedivanovic je skupaj s Kim Kardashian West oblikoval kolekcijo ličil (Mario X KKW), ki naj bi jima po podatkih revije Time prinesla 14,4 milijona dolarjev. Preden je Mario začel skrbeti za Kimin brezhiben videz je delal na televiziji Fox News. Enkrat ali dvakrat na teden je skrbel za make-up Megyn Kelly in Julie Banderas. Ker je bil mlad in eden izmed redkih moških v svetu umetnikov ličenja, mu številne novinarke in voditeljice niso zaupale. »Ko so v moj stol posedli Julie Banderas, pa se je vse spremenilo. Nad mojim delom je bila navdušena,« je povedal Dedivanovic.

S Kim Kardashian sta se spoznala leta 2008. »Ime mi je bilo znano, vedel sem tudi, da ima resničnostni šov, a to je bilo to,« je dejal Dedivanovic. »Prišla je na snemanje, kjer sem bil odgovoren za make-up in mislil sem si, da je to najlepše dekle, kar sem jih kdaj videl,« je še dodal. Po fotografiranju ga je Kim prosila, naj jo odpelje po nakupih, da si bo lahko nabrala vsa ličila, ki jih je uporabil na njej. Od tistega dne sta kot »rit in srajca«. Mario je Kim naličil tudi za poroko s Kanyetom Westom, zanjo pa poskrbi za vsako noč čarovnic.

Mario je eden izmed sodnikov v oddaji Glam Masters, ki jo producira Kim Kardashian West. Zmagovalec oddaje pa ima priložnost sodelovati s Kim in njenimi sestrami. Umetnik ličenja ima na Insatragmu kar 6,6 milijona sledilcev, ki pa jih ne označuje kot svoje »oboževalce«. »Ne, moje stranke imajo oboževalce. Jaz sem samo umetnik ličenja,« je pojasnil Dedivanovic, ki pa se že srečuje s tem, da ga ljudje na ulici prepoznajo. »Oči jim zažarijo. To se mi zdi simpatično,« je dodal. Ker je tako kot Kim zasvojen s sebki, se prav rad fotografira s tistimi, ki ga prosijo.

Kljub slavi in denarju pa svoj prosti čas najraje preživlja doma, s starši, kjer govori albansko.