Zvezdniški par je pozdravil dečka, tako da imata sedaj dve hčerki, petletno North in enoletno Chicago, ter dva sina, triletnega Sainta in pravkar rojenega dojenčka. Njegovega imena starša še nista razkrila, prav tako nista pokazala fotografije, je pa Kim na twitterju objavila novico in zapisala: »Tu je in je popoln!« Nekaj minut kasneje je tvitnila še eno sporočilo, da je dojenček kot dvojček Chicago in čeprav bo v naslednjih nekaj tednih rasel ter se spreminjal, je trenutno izrezana sestrica.  


Četrtega otroka 38-letne zvezdnice ameriškega resničnostnega šova in 41-letnega raperja je rodila nadomestna mati, ki je pred tem paru povila že Chicago, zvezdnika pa sta se za tovrstno širitev družine odločila, ker sta Kim prva in druga nosečnost povzročili številne zdravstvene težave. Kim je nedavno priznala, da bo to njen zadnji otrok, a morda bodo štirje nadebudneži kmalu dobili še kakšnega bratca ali sestrico, saj naj bi Kanye navijal za skupno kar sedem otrok. Kim se poleg vzgoje otrok želi posvečati še svojima drugima dvema velikima strastema, modi (in pojavljanju na rdeči preprogi) ter pravu. Na ponedeljkovem Met Gala je požela aplavz v tesno prilegajoči se kreaciji iz lateksa slovitega Thierryja Muglerja, ki jo je oblikovalec, ki že dvajset let ni ustvarjal za lastno blagovno znamko, sedaj naredil posebej zanjo. Obleka je bila poklon legendarni podobi premočene igralke Sophie Loren v filmu Deček in delfin iz leta 1957. 

Pravo pa je bilo zvezdnici takorekoč položeno v zibko. Njen oče je bil slavni odvetnik Robert Kardashian, ki je na sodišču v zlogalsnem procesu zastopal priljubljenega ameriškega športnika in morilca O. J. Simpsona. Čeprav njegova drugorojenka Kim dolgo časa ni kazala zanimanja za študij, pravzaprav je končala zgolj dekliško srednjo šolo nato pa pričela graditi svojo slavo ob boku Paris Hilton - zanjo je delala kot stilistka, najverjetneje pa od nje dobila tudi idejo, da v javnost pricurljajo posnetki, na katerih seksa s svojim bivšim fantom, kar ji je prineslo dovolj medijske pozornosti, da je cel svet pričel gledati resničnostno oddajo o njeni družini - se je Kim sedaj prava lotila nadvse resno. Pred nekaj meseci je oznanila, da bo opravljala ameriški pravosodni izpit, s pomočjo ekipe pravnikov pa je v preteklih treh mesecih dosegla, da so pristojne službe pomilostile 17 zapornikov, ki so prestajali dosmrtno kazen brez možnosti pogojnega izpusta. Zvezdnici je to uspelo na podlagi novega ameriškega zakona, za katerega se je zavzela, ko je lani osebno obiskala Belo hišo in se sestala s predsednikom Donaldom Trumpom, nad katerim je navdušen tudi njen soprog Kanye in obratno.