Na vaše kolumne je veliko odzivov, pozitivnih, a tudi takšnih, ki gredo v negativne skrajnosti. Kako se spopadate s tem? Velikokrat se vključite v pogovor s sovražnimi komentatorji, jim civilizirano poskušate argumentirati svoje zapise. Od kod vam žilica za mediacijo? Ste se tega naučili v prejšnji službi ali ste preprosto take vrste človek, ki rad gladi konflikte?

Spadam med tisto večino ljudi, ki se ne mara kregati. Sporov ne pometam pod preprogo ali jih pršim in razmnožujem po zraku. Najraje se, kadar se ne strinjamo, odkrito pogovorim in zavozlane nesporazume poskušam rešiti. Verjetno so za to lastnost »krivi« moji starši. To, da je na kolumne toliko odziva, je bilo zame presenečenje. V njih se trudim ostati objektivna in pisati o tematiki družbenih in s...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE