Nataša Konc Lorenzutti, mama petih otrok, dramska igralka in magistrica umetnosti, je širši javnosti znana predvsem kot avtorica otroškega in mladinskega leposlovja; njen mladinski roman o zasvojenosti s sodobno tehnologijo Gremo mi v tri krasne je bil spomladi nominiran za nagrado desetnica, izbran je tudi za projekt Rastem s knjigo za dijake prvih letnikov v prihodnjem šolskem letu. Na začetku poletja pa je izšlo njeno novo izvirno delo Beseda, ki je nimam – pomenljivo, pretresljivo in ganljivo branje tako za odrasle kot mlade bralce. 

Nacistična organizacija Lebensborn je vzela okrog 40 naših dojenčkov. Od teh se jih je 17 vrnilo, med njimi deklica, ki je bila zaradi zanemarjanja trajno prizadeta. Drugi so ostali v t...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE