K temu jo je spodbudilo predavanje Bee Johnson, začetnice gibanja za nič odpadkov (zero waste) in avtorice knjige Dom brez odpadkov. Svoje znanje z veseljem deli z vsemi, ki želijo prispevati k ustvarjanju svetlejše prihodnosti našega planeta in generacij za nami. 

Bili ste strastna nakupovalka. Katere potrebe ste s tem zadovoljevali? 

Moj mož David je poklicni rokometaš in leta 2015 smo se zaradi njegove službe preselili v Francijo. Sprememba me je zelo zdelala. Bila sem osamljena, težko mi je bilo biti čez dan sama z majhnim otrokom v neznanem okolju. Kadar sem bila žalostna, sem iskala tolažbo v nakupovanju oblek in tako zapravila ogromno denarja. Danes na srečo v mojem življenju ni več tovrstnih »čustvenih&l...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!