Kot bi bilo danes, se spomnim dne, ko sem prvič nekomu z obžalovanjem izpovedala: Zasvojena sem z alkoholom in ne morem brez njega niti dneva. Bilo je pri psihoterapevtki in takoj mi je svetovala, naj se obrnem na društvo Abstinent. Bilo me je strah. A prijazen sprejem Štefana Lepoše in Petre me je pomiril. Povedala sem jima vse. 

Predlagala sta mi nujno in edino rešitev – zdravljenje. Ustrašila sem se, kaj bo z otrokom, kako bom pojasnila v službi ... A sta mi dala vedeti, da lahko vse, kar imam, izgubim, če ne sprejmem odločitve. 

Sprva me je pijača v težkih trenutkih sprostila in pomirila. Sčasoma se je stopnjevalo, začela sem uživati. Ko sem pila, ni bilo nobene bolečine. Nato je telo postalo zasvojeno in prišla sem v...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!