Kolikokrat ste iztegovali roke v neskončnost in jih obračali, da bi ujeli najboljši kot za selfie? In kolikokrat so vas ob tem bolele roke, rezultat pa je bila zmazana fotografija?

In kolikokrat ste se vprašali, ali res ne obstaja kakšna boljša in inovativna rešitev? Odgovor na slednje je pritrdilen in razveseljujoč. Samsung ima namreč v svoji zbirki pametnih telefonov nov dragulj, ki navdušuje v najrazličnejših pogledih. Ena od njegovih glavnih prednosti je ravno fotografiranje.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G je resnično edinstven – ne samo zaradi svoje revolucionarne oblike na preklop, ampak zaradi številnih tehničnih inovacij, ki so prevzele tudi znanega slovenskega pevca Gašperja Riflja. Čeprav je bil na začetku nekoliko skeptičen, je že po nekaj minutah ugotovil, da mu je Samsung Galaxy Z Flip3 5G pametni telefon pisan na kožo. In to v vseh možnih pogledih. Preverite, kaj ga je pri njem najbolj navdušilo in kako ga bo nova pridobitev spremljala tudi skozi prihajajoče praznike ter ne nazadnje skozi vse naslednje pomembne dogodke v njegovem življenju.

Kako se je Samsung Galaxy ZFlip3 vklopil v tvoj vsakdan?

Pravzaprav sem bil, priznam, nad tem telefonom pred uporabo skeptičen, saj ta znamka ni bila moja najljubša. No, po nekaj dneh uporabe je bilo moje mnenje popolnoma drugačno in zdaj sem resnično navdušen nad telefonom, njegovo kakovostjo, funkcionalnostjo in videzom.

S čim te je najbolj navdušil?

Ker se zaradi svojega poklica veliko snemam in fotografiram, mi je kakovost kamere pri telefonu zelo pomembna. Ta telefon ima daleč najbolj kakovostno kamero, kar sem jih preizkusil do zdaj. To je tista stvar, ki me je najbolj navdušila.

Se veseliš prihajajočih prazničnih dni in vsega, kar ti prinašajo s sabo?

Zelo se veselim praznikov. Upam, da bo letos božič končno bel in da bo zaradi tega še bolj čaroben. Veselim se druženja s svojimi najbližjimi in verjamem, da bomo skupaj preživeli čudovite praznične dni.

Kaj vse te čaka, boš imel kakšne nastope ali bo korona vse odnesla?

Če bi bilo vse tako, kot bi si vsi želeli, bi imel veliko več nastopov, ampak vseeno sem vesel, da bomo z ekipo imeli nekaj koncertov, in sicer na Bledu, v  Krškem in v Novem mestu. Poleg koncertov imam še nekaj gledaliških predstav v Špas teatru, kjer igram, tako da bo kljub vsemu pester mesec.

Kako boš izkoristil telefon v teh dneh?

Telefon predvsem izkoriščam, da naredim zares dobre in kakovostne fotografije, tako da verjamem, da bom v teh prazničnih dneh, ki nas čakajo, ujel lepe spomine, ki bodo ostali za vedno.

Imaš kakšen napotek za odlično praznično fotografijo s telefonom Galaxy ZFlip3?

Zaradi praktičnosti telefona se res lahko naredi krasna fotografija. Jaz sem pri fotografiji pozoren na to, da imam dobro, zanimivo, atraktivno ozadje, da izostrim na fotografiji tisto, kar mora izstopati, da ujamem pravi kot, za vse drugo pa poskrbi telefon sam.


Pet inovativnih lastnosti novega Samsung Galaxy ZFlip3

 

#1 Inovativna oblika, ki razširi funkcionalnosti na dveh ravneh

Samsung Galaxy ZFlip3 je edinstven poklon dizajnu – je eleganten, lahek in priročen. Njegovo zunanjost pa odlikuje predvsem njegova revolucionarna oblika. Ker je na preklop, je pravo odkritje letošnjega leta. Tako majhen, da ga lahko spravimo v žep ali majhno torbico in hkrati lahko tudi tako veličasten kot čisto običajen telefon.

Edinstveno tehnologijo na preklop so inženirji dopolnili s številnimi funkcionalnostmi, ki delujejo v obeh načinih. To pomeni, da lahko Samsung Galaxy Z Flip3 5G uporabljate tudi takrat, ko ga zaprete.

Zloženi Samsung Galaxy Z Flip3 5G sicer meri 10,72 cm (4,2''), ampak lahko z njim tudi telefonirate, prebirate sporočila, predvajate glasbo, fotografirate in še veliko več. Zunanji manjši zaslon vam omogoča, da si personalizirate najljubše nastavitve za preprost dostop in ga hkrati celo prilagodite svojemu okusu z različnimi slogi in barvami.

Ko ga odprete, pa sledi še večje presenečenje: 17,03 cm (6,7‘‘) brezkončni zaslon zagotavlja neverjetno izkušnjo, kjer se vse dogaja hitro in učinkovito. Skupaj z dinamičnim AMOLED 2x zaslonom gre za najživahnejši, najsvetlejši in najbolj tekoči zaslon na Galaxy Z telefonu do zdaj.

Svoj fantomski videz odraža v dveh barvnih različicah: črni in kremni.

#2 Kamera

Samsung Galaxy Z Flip3 5G vam zagotavlja, da boste posneli fotografije in ustvarjali posnetke kot pravi strokovnjak. In to na dva neverjetna načina: ko ne boste imeli časa in priložnosti, da bi odprli telefon, boste lahko kljub temu posneli selfie ali fotografijo.

Ko pa boste telefon odprli, se vam bodo možnosti za ustvarjanje samo še razširile. Po zaslugi dveh zunanjih 12MP kamer in 10 MP notranje kamere lahko ustvarjate nepozaben album spominov.

In ker je telefon na preklop, ga lahko postavite kamorkoli in posnamete prav tak selfie, o katerem ste že tako dolgo sanjali. Vse, kar morate narediti, je, da prilagodite kot in stopite nazaj za prostoročno snemanje selfijev.

Prava senzacija bodo tudi vaši videoposnetki: tudi v najbolj zahtevnih okoliščinah boste ujeli filmske kadre! Prepogljiv način bo namreč deloval kot stativ in telefon bo stal pod določenim kotom ter tako poskrbel za stabilizacijo kamere. Že ob prvem poskusu boste naredili izjemen posnetek.

#3 Večopravilnost

Novi Samsung Galaxy Z Flip3 5G bo iz vas potegnil največ in vam dokazal, da tudi vi lahko v hipu postanete pravi multipraktik.

Odprt zaslon namreč lahko razdelite na dva dela in se lotite več opravil hkrati. Tako lahko na primer v enem mahu odgovarjate na SMS-sporočilo in na nujno elektronsko pošto. Ali pa ob gledanju zanimivega posnetka na Youtubu posnamete še osupljiv selfie. Gledanje vaših najljubših videovsebin bo tudi poglavje zase, saj jih bo pospremil neverjeten zvok z Dolby Atmos.

#4 Vzdržljivost in trpežnost

Z novim Samsung Galaxy Z Flip3 5G se boste lahko podali na najrazličnejše pustolovščine, ne da bi se bali pljuskov vode in udarcev. Pametni telefon po tako zdržal do 1,5 metra pod vodo, kos pa bo tudi praskam in poškodbam. Sprednji in hrbtni del zunanjega ovitka Galaxy Z Flip3 5G mobilnega telefona sta izdelana iz najtrpežnejšega Gorilla Glass stekla na Galaxy Z mobilnih telefonih do zdaj: Corning® Gorilla® Glass Victus™.

#5 Vedno v stilu

Samsung Galaxy Z Flip3 5G je pravi postavljavec trendov. Omogoča namreč, da ga prilagodite svojemu modnemu navdihu in postane vaš najljubši modni dodatek. Na voljo so namreč različni edinstveni dodatki, ki bodo vašemu telefonu dodali prav poseben modni pridih. Tudi slovenska oblikovalka Maja Ferme je dodala svojo kreacijo, s katero je dopolnila že tako prefinjen slog Galaxy Z Flip3 5G pametnega telefona.Naj bodo letošnji prazniki nekoliko drugačni: z brezhibnimi fotografijami, selfiji in posnetki, ki bodo nastali z novim Samsung Galaxy Z Flip3 5G, ali darilom, ki bo razveselilo še tako zahtevne ljubitelje inovativnih tehnologij. Samsung Galaxy Z Flip3 5G je nedvomno najboljše presenečenje, ki ga lahko postavite pod praznično jelko.


Naročnik oglasne vsebine je Samsung