Vas je doletela kakšna poškodba ali bolečina, ki je nikakor ne bi pričakovali od plesa? 

Gašper: Na srečo v času šova nisem doživel večjih poškodb. Imel sem sicer močne bolečine v gležnjih in mišicah na nogah, a sem jih uspešno premagoval s terapijami. Zdravje in fizična kondicija mi zelo dobro služita, da lahko zdržim vse ure treninga, vaje, oddaje in vse, kar sodi zraven.

Niti enkrat nisem plesal na slovensko glasbo, zato sem izbral svojo najljubšo slovensko skladbo. Želiva narediti močan nastop, da bodo ljudje nekaj začutili, želiva pustiti pečat.  

Katera izjava sodnikov vam je najbolj segla do srca?

Gašper: Izjave sodnikov sem vsakič skušal obrniti sebi v prid, kritike sem upošteval v naslednji oddaji in skušal biti še boljši. Se pa vsekakor spomnim komentarja Nike iz prve oddaje, ko mi je rekla, da sem kot dobra sestavljena prehranska piramida (smeh). Nika je res carica, ne vem, od kod črpa vse te nadvse smešne »nikizme«.

Kdo bo zmagal?

Gašper: To je tako, kot če bi me vprašali, katere številke obkrožite, da boste zadeli sedmico. Vsi trije pari si zaslužimo mesto v finalu, kdo bo končni zmagovalec, pa naj odločijo ljudje in sodniki. Sam bom kot vsako nedeljo zagotovo dal vse od sebe, potem pa se bo zgodilo točno tisto, kar se mora.Lahko izdata, kaj pripravljata za superfinalni ples?

Maja: Lahko namigneva, da bova plesala na slovensko glasbo.

Gašper: Niti enkrat nisem plesal na slovensko glasbo, zato sem izbral svojo najljubšo slovensko skladbo. Želiva narediti močan nastop, da bodo ljudje nekaj začutili, želiva pustiti pečat.

Najljubši ples te sezone?

Gašper: Vsak ples je bil super, najbolje pa sem se počutil v osmi oddaji, ko sem plesal paso doble. Tudi ob tangu v polfinalu sem imel podobne občutke, zato sta bila to moja najljubša plesa.

Maja: Jaz imam rada čutne plese, zato sta mi je bila argentinski tango in rumba zelo všeč. Ampak če dobro pomislim, sem z Gašperjem začutila vsak ples. Vsako nedeljo je bil vsak ples nekaj posebnega.