Je direktorica Kliničnega inštituta za medicino dela, prometa in športa, v javnosti najbolj poznana po neuklonljivi drži, da z varnostjo in zdravjem pod nobenim pogojem ne bi smeli trgovati. Njena življenjska pot je polna polen pod nogami, a je to pri delu ne ustavlja. Prepričana je, da je njen največji adut prav sočutje. V svetu, v katerem se dosežki merijo z grafi, številkami in normami, vztraja, da človek ni stroj. Morda je življenje le eno, a prav zato neprecenljivo.

Sodim v skupino preučevalcev nevarnosti azbesta, skupino, ki je močna tudi v svetovnem merilu. Težko si predstavljate, kako veliko breme nosimo tisti, ki ostajamo neodvisni. V Sloveniji nas je treba žal iskati z lupo. Teža nenehnega pritiska je silovita, marsikdo je ne zmore prenesti. Privlekli so me že na sodišče, obs...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE