Kdor se spoprijema s svojimi strahovi na primeren način, zares živi, sicer vegetira. To še posebej velja v obdobju, ko svet stiska za vrat hobotnica koronavirusa. Predstojnik Centra za pozitivno psihologijo na Fakulteti za matematiko, fiziko in informacijske tehnologije Univerze na Primorskem, doc. dr. Kristijan Musek Lešnik nam je ponudil nekaj rešitev. 

Vse, pri čemer skupaj uživamo in naše misli obrne stran od aktualnih skrbi, je prava izbira. Vzemimo si čas za stvari, za katere nam vedno zmanjka časa, pa si jih želimo početi. Pokličimo ljudi, ki jih že dolgo nismo slišali, pa jih pogrešamo. 

Kako bo pojav koronavirusa vplival na psihološko stanje družbe? Bolj negativno ali pozitivno?...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!