Počnem le, kar čutim, da je prav, in kar mi je z zgledom skozi življenje ves čas kazal moj oče,« zaupa Bojana, ko jo obvestimo o nominaciji. »Vedno se je boril za pravice pozabljenih. S podporo Toma vse samo še širim.« Lansko leto jo je močno zaznamovalo. Najprej z dogodkom, pod katerega se s ponosom podpisuje: junijskim koncertom za pomoč Aidu in Amarju, od rojstva hudo bolnima trinajstletnima muslimanskima dvojčkoma. S prodajo vstopnic in prostovoljnimi prispevki se je zbralo 46.902,61 evra.

Utemeljitev žirije 
Odpotovati nekam, kjer ne veš, kaj te čaka, lahko tudi tisto najhujše, je odločitev, ki te zaznamuje za vse življen...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE