Kako ste se priključili pomembnim nevladnim organizacijam, ki se v svojem humanitarnem delu ukvarjajo z zaščito otrok in mladostnikov po svetu?

Že od mladih let so me zanimale razmere, v katerih živijo otroci, ki jim ni bilo dano, da bi odrasli v »normalni« družini, ki ne morejo obiskovati »normalne« šole, ki ne zrastejo v odraslo osebo med šolanjem, ampak so se bili prisiljeni spopasti s svetom s svojo sposobnostjo in iznajdljivostjo. Mogoče me je v iskanje odgovorov na ta vprašanja malce pognal tudi slovenski šolski sistem, ki sem ga doživljala kot zatiranje otroške domišljije in mladostniškega odraščanja; moja nemirna in radovedna duša ne mara spon. Želela sem odkriti, kaj se zgodi z otroki, ki niso odraščali v običajnih s...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!