Družinica »princa Fužin« tako po novem šteje šest članov, hčerkama Ni'ji Nur in Aini ter sinu Aylanu Aliju pa se je pridružila »mala lepotica«, kot je dojenčico ljubkovalno poimenoval presrečni očka. S soprogo Rusko njenega imena še nista razkrila, a glede na neobičajna imena njenih sorojencev bo gotovo tudi četrta potomka priljubljenega slovenskega raperja nosila zanimivo ime. 

Zlatko in Ruska, ki sta poročena že od aprila 2011, sta novico, da pričakujeta četrtega otroka že pred meseci delila z javnostjo, o spolu otročička pa nista govorila, saj sta se do sedaj glede tega vsakič pustila presenetiti. Zlatko je še priznal, da noben njun otrok ni bil posebej načrtovan in da mu je ljubše, da se takšne stvari zgodijo spontano. 

Ponosnega očka sedaj čaka pester urnik, a ker bo očetovske dolžnosti opravljal že v četrto, mu gredo dobro od rok. Po napornih mesecih, v katerih se je spopadal tudi z izgorelostjo, o kateri je spregovoril v knjigi O smehu Zlatka Čordića, ki jo je napisal s pomočjo pisatelja Jurija Hudolina, bo zdaj na prvo mesto gotovo postavil družino.