Šteje jih 65 in s tem nima težav. Iz žepa celo v krohotu potegne darilo, ki ji ga je za rojstni dan pred kratkim dal soprog. Seniorsko kartico popustov za kino vstopnice. Končno bova lahko sedela skupaj, ji je menda prišepnil, ko jo je obdaril. Veliko ljudi obstaja, ki imajo s svojo biološko starostjo ogromno težav. Kakšna škoda, pravzaprav.

Pozna, pravi, ljudi, ki lažejo v življenjepisu, na letalih in na zmenkih. Neko operno pevko, ki si je na začetku kariere dodala nekaj let, da bi dobila vlogo Norme, nato pa obstala pri številki 39. In žensko, ki je rada predstavljala svoje vnukinje kot hčere in je bila na redni zvezi z bančnim oddelkom za prevare, ker se ni mogla spomniti, kateri rojstni datum je navedla. »Podedovala sem materine gene, zato nim...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!