V informativnem programu Planet TV se jeseni obetajo velike spremembe, Blaž Jarc, ki je urednikovanje v začetku letošnjega leta prevzel od Tomaža Peroviča, je o tem povedal: »V informativnem programu se intenzivno pripravljamo na večjo novost, ki jo pripravljamo za to jesen, zato nismo podaljšali sodelovanja z Jerico Zajc Šušteršič, sprememb pa bo še kar nekaj.« Čeprav so pisali, da poleg Šušteršičeve odhaja tudi Anja Markovič, so nam na Planet TV povedali, da Markovičeva ostaja v uredništvu informativnega programa.


Anja Markovič


Pisalo se je tudi, da bo Blaž Jarc poleg urednikovanja informativnemu programu postal še direktor Planet TV in direktor spletne strani siol.net, a Jarc pravi, da informacije ne držijo. Bo pa 1. avgusta prevzel še funkcijo odgovornega urednika spletnega portala siol.net.


Blaž Jarc


Planet TV sicer že od ustanovitve na različne načine skuša gledalce prepričati s svojim informativnim programom, a jim to ne uspeva najbolje. Jeseni bodo očitno poskušali z novimi prijemi in voditeljskimi imeni in kmalu bo jasno, ali bodo bolj uspešni.