Vem, da ste oseba, ki potrebuje vedno nove fizične izzive. V vaših petah je že na tisoče kilometrov. A zakaj plavanje? In predvsem, zakaj v mrzli vodi?

Kdaj, če ne zdaj?! Hribovska vročica je popustila. S tem ne mislim, da je ni več. Je. Vztrajam. Ampak ne prodre do notranjega sveta, ki je zadnje leto močno bombardiran. Kakšen dan pridem s Šmarne gore malodušna. Kot da bi izgubila stik s primarno živostjo. Potem mislim, da bo kaj bolje, če grem na drug hrib. Pa ne pomaga. Tesnobnost ne popusti. Tako sem hribom dodala izziv s kopanjem v mrzli vodi, ki nima nobene povezave z redom, disciplino in voljo, ampak s čuječnostjo. Ta mi je manjkala. Obvladovanje sebe, telesno, duševno in miselno, ko te objame mrzla voda, je čisto nov ritual. Uči me obstati v danem trenutku na istem mestu. Z vsemi čut...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE