Desa je ženska, ki deluje brez filtra. Pa ne zato, ker bi bila to njena velika vrednota – saj veste, da je biti to, kar si, danes popularna krilatica, ne? –, temveč ker vse drugo terja od nje preveč energije. Ne da se ji. In kakšna sreča, da je. Ženska, ki se oglasi na telefon le, če ji to ustreza. Ženska, ki pove, da si bo »nekaj izmislila«, zakaj ne more priti, če ji bomo težili, naj vseeno, in ženska, ki svojega življenja ne tlači v celofan. Ker se ji ne da. Globok izdih in morda še kakšen hvalabogu bi tukaj sodil zraven, ampak morda bolje, da ne, ker v Boga ne verjame. V reinkarnacijo pa že. Če si v zvezi s koncem svojega življenja česa iskreno želi, je to, da je ne bi bolelo. Si je mogoče želeti kaj več?
To, da se ji ne da pretvarjati, jo je stalo rdečih preprog in glasne hvale, kajti Umetnost in Kultura zahtevata bonton, k...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE