Odlična jed za lahko kosilo. Bogat, slan okus rokforja je v krasnem ravnotežju s hrustljavimi, pikantnimi ocvirki, mehko špinačo in svilnatim račjim rumenjakom. Hrustljavi ocvirki so tudi izvrsten prigrizek, zato si lahko naredite kar dvojno porcijo za zalogo. Meni so všeč zelo pekoči, če pa vam prija blag okus,dodajte manj kajenskega popra in čilija. Tudi preliva bo količinsko preveč samo za to solato, zato ga spravite v steklen kozarec in postavite v hladilnik. Tam lahko še 4 dni čaka, da ga uporabite, lahko tudi kot pomako za na palčke narezano zelenjavo.
S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.