Kostanjeva juha

Ste tudi vi ljubitelji kostanja? Privoščite si ga lahko še kako drugače kot pečenega ali kuhanega. Odličen je tudi v juhi, ki vas bo pogrela in pocrkljala.

Sestavine

  • 100 g čebule
  • 2 žlici olivnega olja
  • 600 ml zelenjavne juhe
  • 500 g olupljenega kostanja (maronov)
  • 150 g kisle smetane
  • sol
  • poper
  • majaron

Priprava

  1. 1Drobno narezano čebulo pražimo, da postekleni. Prelijemo z zelenjavno juho in zavremo.
  2. 2Dodamo kostanj in kuhamo približno 10 minut, da se zmehča.
  3. 3Pretlačimo, začinimo in obogatimo s smetano.
  4. 4Če nočemo izgubljati časa z mučnim lupljenjem, lahko uporabimo olupljen in že kuhan kostanj.
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE