Na Samos je prvo turistično letalo priletelo leta 1976, to so bili Danci, drugačni, bledolični plavolasci, ki so si upali pokazati več kože, kot so je bili otočani tega egejskega bisera pripravljeni videti ali sprejeti. Val negodovanja nad javnim izkazovanjem čustev, bikinkami in toplesom na plažah pa je zaobšel Manolisa Linakisa, odločno zazrtega v lepšo prihodnost regije, ki jim je prvi začel oddajati sobe in s tem nevede in predvsem neposredno vplival na usodo svojih potomcev. V pogovoru z njegovima vnukoma s prvovrstnim občutkom za posle in zavedanjem, da vodenje lokalne turistične agencije Regina Travel ni zgolj lagodno štetje dobička, smo se na pragu letošnje poletne turistične sezone dotaknili tudi posledic, ki jih je na lanski pustila epidemija koronavirusa.

Naš otok je ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE