Tokrat je po albumu pobrskal pevec Dejan Vunjak in seveda v njegovih spominih pomembno vlogo igra pokojni oče Brendi, ki je bil prav tako znan pevec. Tako sta skupaj komponirala ...


»Kot otrok sem bil zelo zahteven, saj sem imel res veliko energije, težko so me krotili. Nikoli nisem bil sramežljiv. Veliko sem tudi jokal in se pritoževal, zato sta se ata in mama včasih šalila tako, da sta me klicala deran namesto Dejan,« se spominja. »Rad sem se tudi crkljal in to velja še danes. Spomnim se tudi, da res nisem hotel hoditi v vrtec in sem se skoraj vsako jutro pretvarjal, da spim, čeprav sem se imel potem v vrtcu prav lepo,« še pove.
»Že od malih nog me je zanimala glasba, kar vidite tudi na fotografijah. Na bobne sta me starša vpisala pri šestih letih, čeprav so otroci v glasbeno šolo navadno začeli hoditi pri sedmih. Je pa res, da sem z mnogimi stvarmi začel zelo pozno, pozno sem shodil, pozno sem začel tudi govoriti, zato verjetno zdaj tako veliko govorim, da nadoknadim,« pravi v smehu. Na zgornji fotografiji je skupaj s sestro Tino, na spodnji pa je ob njima še oče Brendi.Dejan pa ni le glasbenik, dobro mu gre od nog tudi ples, spomnimo se namreč, da je lani slavil v šovu Zvezde plešejo. Nedavno pa je za svoj 25. rojstni dan izdal pesem Če mam pa tebe.