Četrta sezona slovenske serije, ki pravkar razveseljuje gledalce, bo tudi njena zadnja, so razkrili na POP TV. "Da, Usodno vino se bo s 4. sezono izteklo," so povedali, a konkretnih razlogov za nepričakovani konec tako priljubljene televizijske nadaljevanke, ki ji gledanost iz sezone v sezono raste, niso želeli izdati. Dejali so le: "Našim gledalcem želimo vedno ponujati nove, sveže vsebine." 

Zanimalo nas je še, ali bomo like, ki so nam tako prirasli k srcu, v prihodnje morda lahko uzrli v serijah z drugačnim naslovom, a na POP TV o tem še nimajo informacij. Gledalcem sporočajo le, da jih bodo zagotovo kmalu lahko razveselili z novico o novih oddajah in serijah, ki jih bodo v prihodnje zabavale na programu. 

Portal Žurnal24 sicer namiguje, da naj bi serijo predčasno zaključili zaradi želja njene glavne zvezdice. Inja Zalta naj bi namreč resno razmišljala o odhodu v tujino. Igralka in manekenka komentarjev trenutno ne daje, a je željo po študiju igre izven Slovenije razkrila že v lanskoletnem intervjuju za Onoplus