Med našim obiskom Humanitarnega društva Kid v Novi Gorici so nenehno brneli telefoni. In ljudje so ves čas prinašali pakete z oblačili in drugimi pripomočki, ki jih potrebuje Ukrajina. Yuliia Volk je bila tista, ki je organizirala akcijo zbiranja, odziv pa je povezal Primorsko in presegel tudi najbolj optimistična pričakovanja. »Prav vsakdo, ki se oglasi pri nas, pove, da si želi, da se ta vojna čim prej konča in da si želi mir. Nekateri s solzami v očeh, in to nas pretrese,« priznava Majda Smrekar, ki omenjeno društvo vodi. Akcija se bo seveda nadaljevala, kot pravi Yuliia Volk, pa trenutno najbolj potrebujejo komplete prve pomoči, topla oblačila in odeje, pripravljeno hrano za otroke, zdravila, baterije in svetilke. 

Moja d...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!