Vselej brezhibno urejena Nika, ki obožuje damski slog, poudarja, da se vse začne pri negi obraza in telesa. Zaupala nam je pet nasvetov za popoln in svež poletni videz. 

1 Poskrbite za ustrezno zaščito obraza pred soncem  

Nika se zaveda, da lahko sončni žarki poškodujejo nežno kožo obraza in pripomorejo k hitrejšemu staranju, zato pod ličili redno uporablja zaščitno kremo za obraz Active Protection Sun z visokim zaščitnim faktorjem 50, ki kožo neguje, varuje in je odlična podlaga za nadaljnje ličenje. 

2 Nanesite lahkotno podlago 

V vročih dneh je lahka in sveža podlaga, ki daje občutek druge kože, nuja. Nika predlaga, da izberete njeno najljubšo BB kremo Idro Attiva Magica BB Detox, ki bo poskrbela za svež in celovit videz vaše polti. 

3 Izberite multifunkcijska ličila 

Dobro ličilo odlikuje tudi to, da omogoča vsestransko uporabo, meni Nika, ki pogosto z enim izdelkom poudari različne predele obraza. Rdečilo za lica Silk Effect Maxi Blusher denimo uporabi tako za sijoče ličnice kot tudi kot bronzer, s katerim si pričara zagorel videz. Nikin trik za nanašanje - uporabite velik čopič ter majhno količino nanesite vse od ličnic do senc v obliki črke C. 

4 Igrajte se z barvami 

Eleganten damski slog sicer ne vključuje pretiranih živahnih barv, a Nika si poleti na vekah privošči nekoliko več svobode in barvne drznosti. Zaupala nam je, da je njeno najljubše senčilo v tem letnem času kar svinčnik za senčenje For Your Eyes Only v živahnih odtenkih Navy #9 in Celeste #8, ki poudarita njene zelene oči. 

5 Brez vodoodpornih ličil ne gre 

Kopanje in potenje poleti Nike ne ujameta nepripravljene, saj si trepalnice vedno naliči z vodoodporno maskaro. Najraje ima izdelek Volume Unico, ki vsebuje tudi negovalni serum in poskrbi za goste ter zdrave trepalnice. 

Nikine trike, kako nanesti ličila, si lahko ogledate tudi v spodnjem videu.