Britanski igralki, ki je zaslovela z vlogo Sanse v priljubljeni seriji Igra prestolov, in drugemu najstarejšemu bratu tria Jonas Brothers se je prejšnji teden, dobro leto po njuni poroki, rodila hčerka. 24-letna Sophie Turner in 30-letni Joe Jonas, ki sta se spoznala leta 2016, sta z načrtovanjem družine precej pohitela, saj sta oba že od vsega začetka bila enotna v odločitvi, da si želita otrok. 


Novice o nosečnosti sta zvezdnika dolgo skrivala in tudi na družbenih omrežjih nista objavljala fotografij, ki bi razkrivale igralkin rastoči trebušček. Čeprav so govorice o Sophijinem blaženem stanju februarja pricurljale v medije, pa so paparaci njen trebušček v objektiv ujeli šele malo pred porodom, prejšnji mesec. 


Joe in Sophie sta izbruh novega koronavirusa vzela zelo resno in se večinoma držala v varnem zavetju svojega novega doma v Los Angelesu, da ne bi ogrozila svojega in otrokovega zdravja. Ob redkih priložnostih, ko sta se podala v javnost, pa so ju vedno opazili z maskami, glede katerih se v ZDA še vedno vrstijo vroče debate, saj je veliko Američanov prepričanih, da pomeni nošenje mask kratenje njihovih svoboščin


Hčerke, ki je na svet, po poročanju portala TMZ, prijokala 22. julija v losangeleški porodnišnici, zvezdnika še nista pokazala javnosti, kar niti ne preseneča, glede na njuno varovanje zasebnosti. Sta se pa na rojstvo Wille, kot sta poimenovala dojenčico, dolgotrajno in temeljito pripravljala, nova hiša, ki sta jo kupila junija, ima velik vrt in ogromno prostora za odraščajočega otroka, pri čemer sta nedvomno upoštevala tudi izkušnje Joejevega starejšega brata Kevina Jonasa, ki ima z ženo Danielle Jonas že dve hčerki, šestletno Aleno Rose in triletno Valentino Angelino


Bratje Jonas so tako zaenkrat še blaženi med ženami, oboževalcem pa se poraja vprašanje, kdaj bo zibal najmlajši 27-letni Nick Jonas, ki se je leta 2018 poročil z deset let starejšo igralko in manekenko Priyanko Chopra. Ali bo tudi on nemara dobil deklico, bo treba še počakati, saj se indijski lepotici z načrtovanjem družine nikamor ne mudi. V intervjujih je sicer priznala, da si otrok želi, a da bo dala času čas, njena kariera in vsi projekti, ki ju okupirajo z možem, imajo za zdaj prednost. 

Preberite še: Katere zvezdnice še pričakujejo otroka v tem letu