Poslušalci pop zvezdnice so težko pričakovali premiero nove skladbe Never Worn White in njenega videa, a niti sanjalo se jim ni, da bo Katy Perry priložnost izkoristila, da poleg ljubezni do izbranca igralca Orlanda Blooma, v videu izpove še veliko več. Gledalcem se sicer že prve tri minute in pol videa svita, da ima pevka nekoliko bolj zaobljen trebušček, kar na koncu potrdijo njene dlani, ki jih položi nanj, nato pa sledi še kader od strani, kjer Katy v prosojni tančici razkazuje svojo nosečniško postavo.  


Za 35-letno Katy Perry je to prva nosečnost, Orlando Bloom pa ne bo prvič postal očka, ima namreč sina iz prejšnjega zakona z avstralsko manekenko Mirando Kerr, ki se jima je rodil leta 2011. 

Katy in Orlando sta trenutno še vedno zaročena, njuni načrti, da bosta pred oltar stopila pozimi so se namreč sfižili in poroko sta prestavila na letošnji junij. A morda bosta tudi o tem terminu morala dvakrat premisliti, poročiti se želita na Japonskem, kar pa v luči izbruha koronavirusa ne bo najlažje izvedljiva ideja. 


Pevka je v novi pesmi sicer razkrila, kako zelo se veseli zakonskega življenja z igralcem in da še nikoli prej ni nosila bele obleke. To sicer drži, čeprav je bila poročena že enkrat prej. Na svoji prvi poroki leta 2010, ko je vzela britanskega glasbenika in komika Russlla Branda, je nosila svetlo sivo obleko oblikovalca Elija Saaba, njun zakon pa ni bil preveč uspešen, saj sta se zvezdnika ločila že po 14 mesecih. Morda bo z Orlandom imela več sreče, njuna romanca je vsekakor že doživela vzpone in padce, saj sta se po začetni zaljubljenosti leta 2016, leto kasneje razšla, nato leta 2018 spet pristala skupaj, lani na valentinovo pa razglasila zaroko. Če je verjeti pevkinemu besedilu v novi baladi, je ona sedaj pripravljena dahniti usodni da.