Če omenim koledar – katera je vaša prva asociacija?

Oh, spomnim se tistega starinskega, ki je visel na steni pri moji babici; vsak god je bil na njem napisan pa setvene nasvete in lunine mene je imel zraven. (Nasmešek.)

Najprej sem ženska, žena, sestra, hčerka, prijateljica. Nato sem sama sebi pristan. Potem sem vse, po čemer me poznate vi in vsi. 

Kako pa je z evforijo? Praznično evforijo. Vas zadene?

Seveda. Vsi smo v svojem srčku še vedno otroci in nekaj najlepšega je čutiti malce blesavega veselja in to žametno srečo, ki te ob lučkah vsega prežame. Tako se tudi potolažim, zakaj je toliko trgovin okrašenih že konec nove...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE