Nakar je vstopil v sosednjo hišo ter pokončal taščo in tasta, se odpeljal k prijatelju, tam pa so ga našli policisti. In še vedno ni končal nasilnih izpadov, tokrat proti policistom in naposled proti sebi. Nekajkrat se je porezal, zato so ga odpeljali v bolnišnico, a zdaj je že v priporu. 

Žal vedno znova in znova ugotavljamo, da so žrtve družinskega nasilja absolutno premalo zaščitene. In da se premnogokrat čaka na dokončno dejanje. Da se potem nekaj premakne. Ampak kaj se lahko tukaj zdaj »premakne«? Treh ljudi ni več! 

Po pričevanju so se domnevnega morilca bali vsi, ne samo domači, temveč tudi sosedje, kajti bil naj bi izrazito nepredvidljiv, divjaški, nasilen. Tudi, ali predvsem, alkoholik, zato naj bi m...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!