Takrat je poslovno priložnost zagledala v prodaji slastnega italijanskega sladoleda; uresničila pa jo je šele pred kratkim, osemnajst let kasneje. Vmes je postala mama, končala znanstveni magisterij iz poslovne informatike in si ustvarila lepo kariero v bančništvu. 

Med sprehodom z družino je vame s preveliko hitrostjo zapeljal pijan voznik avtomobila. Poškodbe so bile tako hude, da so sprva mislili, da sem mrtva. Ko so že vsi zmajevali z glavo, je moja mama rekla: »Ne, moja punčka ni mrtva. Živela bo.«  

Si prav predstavljam zajtrke pri vas doma; miza, polna koščkov sadja, ki jih potem izbirate in vmešate v smutije. Vedno začnete jutra tako zdravo?

Že od nekdaj se trudim...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!