Medtem ko je predavala na londonski univerzi, je dokončala tudi študij ruščine in bila kot najboljša študentka nagrajena s potovanjem v Moskvo. Svet je obšla večkrat, bila je med prvimi turisti iz Anglije, ki so jim dovolili vstop v Tibet. Je izjemna poznavalka klasične glasbe, ki jo zdaj posluša na Svetem Vrhu na Dolenjskem, kamor se je po pol stoletja preselila iz Londona. Pravi, da jo je po 62 letih akademskega dela povsem prevzel stik z zemljo in je zdaj raje v Sloveniji. Nataša Stanič uteleša redko in edinstveno eleganco ter mladostnost s svojim smislom za čudenje, humor ter pristno radovednostjo. Pogovarjali sva se v hotelu Slon, kjer je nastanjena vsakič, ko se več dni mudi v Ljubljani.

Zdi se, da Slovenec računa na boljšo ponudbo, medtem ko se...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!