Ameriški portal complex.com razodeva, kako razkrinkati žensko med lažnim orgazmom, preberite si vse o znakih prevare!

Njeno dihanje je enakomerno. Če diha v enakomernem ritmu, njen izraz na obrazu pa je videti skrajno izumetničen, povsem verjetno hlini vrhunec. Orgazem prinaša tudi kar nekaj neskladja v gibih, gibanju in zvokih, simetrija in nadzor tu preprosto odpadejo. Po spolnem odnosu molči. Ker je v zadregi zaradi pretvarjanja, je raje tiho, da se ne bi ujela v laž. Toda pozor, nekatere po božanskem seksu resnično ostanejo brez besed, zato ne gre sklepati prehitro!

Nerodno se nasmiha. On je povsem vzhičen in navdušen nad eksplozijo strasti, ona pa je videti skorajda ravnodušna. Kdor doživi orgazem, ima blažen izraz na obrazu, to velja kot pribito.

Izogiba se očesnemu stiku. Če se izmika globokemu pogledu moškega, ki se še vedno izgublja v ekstazi, je vrhunec zanesljivo hlinila, občutek krivde zaradi neiskrenosti pa je neznanski.  

Želi si omame. Če vam pred spolnim odnosom predlaga, da bi spila kakšen kozarček več, morda bi si privoščila celo kakšno prepovedano substanco, njena namera zanesljivo ni iskrena. Dobro ve, da vrhunca ne bo dosegla, omama pa bi ji pomagala pri nastopanju. Videti je neverjetno srečna. Če vpije na ves glas, je zelo verjetno, da hlini užitek. No, nekatere vrhunec resnično spravi na rob norosti, zato bodite pozorni še na druge znake morebitnega pretvarjanja.

Nenadoma si želi korenitih sprememb. To lahko pomeni, da do tega trenutka sploh ni bila zadovoljna in je vseskozi hlinila vrhunec. Morda pa si zgolj želi zadeve nekoliko popestriti, zato previdno z obtožbami!

Ob omembi vrhunca ji je nerodno. Pogovorov o seksu se najraje izogiba: ko kdo v družbi omeni orgazem, zardi in obmolkne, in več kot očitno je, da si želi spremembe teme pogovora!