Ustanovitelj in lastnik, Mitja Sojer - Mič, ki je svoj prvi – takrat najbolj moderen in izvenserijski salon v Sloveniji – odprl z veliko zabavo leta 1991 na Tržaški cesti v Ljubljani, je ob jubileju nadvse ponosen na svojo izjemno ekipo in hvaležen dolgoletnim strankam, ki s svojim zaupanjem prav tako soustvarjajo veliko družino Mič Styling salonov. 

»Ko se ozrem na teh 30 let, se spomnim predvsem vseh ljudi, ki so to pot prehodili z nami. Na začetku nam ni bilo nič podarjeno, a šli smo korak za korakom, reševali izzive, se veselili uspehov. Vmes se je seveda odvijalo tudi življenje, strokovno in zasebno, dogajale so se spremembe, a vedno smo se vračali v salon, k svoji drugi družini. Tudi zato mislim, da smo tako povezani – veliko smo skupaj preživeli. To me res veseli,« je ob častitljivem jubileju povedal legendarni frizerski mojster in podjetnik Mič Sojer. 

Ekipa Mič Styling je vsa ta leta ustvarjala tudi sanjske pričeske na ljubljanskih tednih mode.

»Ko gledam našo MS družino, se počutim samo kot kamenček v mozaiku. Nikoli si nisem namreč prizadeval biti v ospredju, svoje upe sem vedno vlagal predvsem v mlade. Tako je nastal tudi Art Team, ki nas je postavil še na stopničko višje. In zdaj, leta kasneje, imamo res ogromno in čudovito ekipo, na katero sem resnično ponosen. Izjemno cenim vse naše zaposlene, posebej pa moram pohvaliti tudi našo pisarno. Če ne bi bilo njih in Ane, moje desne roke, alfe in omege te firme, bi bilo marsikaj bistveno težje. Zadnje leto je bilo sicer polno preizkušenj, ampak verjamem, da nas čaka svetla prihodnost. Hvala,« ostaja optimističen ustanovitelj. Naš poklon!

Prvega Mič Styling salona na Tržaški v Ljubljani se Mič spominja takole: 

»Začetki niso bili najlažji. Ko smo odprli, smo imeli hudo zimo, malo zatem pa se je začela vojna za Slovenijo in z njo seveda strah in negotovost. Ni bilo idealno leto, a z mlado ekipo man je uspelo premagati vse. Darja in Aska sta še vedno z nami in tega sem zelo vesel. Ko sem odpiral salon, sem v njem želel pokazati vse znanje in ideje, ki sem jih pridobil na obiskih v tujini. Zato sem oblikoval nov koncept salona, ki ga takrat pri nas ni bilo. Hotel sem imeti recepcijo, naročanje in velika okna, bili smo edini, ki takrat nismo imeli zaves. Dovolj je bilo skrivanja. Prišel je čas, da se frizerstvo prikaže tudi kot umetnost.«