Menda ste na poti do doktorata? 

Drži. Ukvarjam se s pomembno tematiko ostarelih uporabnikov drog. Zaradi programov, ki smo jih vzpostavili leta 1990, 1991 in pozneje, nam je uspelo zmanjšati okužbo s HIV tako rekoč na ničlo. Med uporabniki drog je sicer še okužba s hepatitisom C, ki je lahko smrtna, a imamo na voljo zelo dobro, uspešno zdravljenje. Ob tej priložnosti bi vse, ki so si kadar koli vbrizgavali droge in se različno tvegano vedli, povabil, da se gredo čim prej testirat. Prav zaradi programov pomoči odvisnim nam je uspelo, da odvisniki niso umirali mladi ali pozneje zaradi prej omenjenih okužb. Imamo veliko odvisnikov od drog, ki so dosegli visoko starost, nekateri več kot sedemdeset let. Osebo, ki uživa droge, v skladu z dogovorom na svetovni ravni sicer strokovnjaki opredeljujemo kot os...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!