Dekleta naj bi se o vsem pogovorila, tako naj ne bi bilo nobene vroče krvi med njimi, je pa Emma priznala, da jim na vrhuncu slave zabave ni manjkalo. Podrobnosti o domnevni aferi med Mel B in Giger Spice ni želela razodevati, sama naj o domnevnem razmerju ne bi vedela ničesar, priznala pa je, da je Mel B venomer polna energije, izjemno spontana in da je težko slediti njenim mislim in ritmu.

Spomnimo, Mel B je pred časom med intervjujem s Pierceom Morganom razodela, da naj bi z Geri Halliwell nekoč spali skupaj, pozneje pa naj bi se divji noči zgolj smejali in potem tudi pozabili nanjo. A tudi če sta avanturo za več let pometli pod preprogo, je Mel B poskrbela, da je javnost izvedela zanjo, kar je Giger Spice menda povsem vrglo iz tira. Prijateljičino izjavo je pred tiskovnega predstavnika ostro zanikala, tudi odnosi med dekletoma bodo med samo turnejo povsem spremenjeni. Zahtevala je garderobo na povsem drugem koncu prizorišča vsakega koncerta in dodatno varovanje; Mel B ne bo imela vstopa v njene prostore, prav tako ji bo onemogočila stike z njeno družino in prijatelji. Geri je sicer poročena z vodjo moštva ekipie Red Bull v formuli 1, s katerim ima dveletnega sina, iz prejšnje zveze pa ima hčer. Melanie Brown je mati treh otrok in dvakrat ločena.

Turneja, ki jo bo sestavljalo trinajst koncertov, se bo začela konec maja v Cardiffu, končala pa sredi junija v Londonu. Victoria Beckham se ne bo pridružila nekdanji skupini, tako bo ob poltretji milijon evrov honorarja.