Brez ogljikovih hidratov

Marinirani puranji rezanci na solatni posteljici

Solata in meso, to sta lepi par, še posebej, če se izogibamo ogljikovih hidratov.

Sestavine

  • 400 g puranjih filejev
  • 280 g poljubne listnate in korenaste solate
  • olje za peko
  • sol
  • olivno olje
  • balzamični kis (lahko ga nadomestimo z malinovim kisom)
  • sveže mleti poper
  • 1 žlička mlete sladke rdeče paprike
  • 1 žlica gorčice
  • 2 žlici pomarančnega soka

Priprava

  1. 1Puranji file narežemo na rezance in jih eno uro mariniramo z mleto rdečo papriko, gorčico, pomarančnim sokom in dvema žlicama olja.
  2. 2Solato nalistamo, korenasto pa narežemo na rezance.
  3. 3Solato pomešamo in razdelimo na krožnike, potresemo s toplimi popečenimi puranjimi rezanci, ki smo jih med praženjem začinili z deviškim olivnim oljem, balzamičnim kisom, soljo in sveže mletim poprom.
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE