Ste že sprali s sebe barvo od zadnje preobrazbe?

(smeh) Ja, lepo sem se spočil in se zbudil kot belec. Ta točka je bila res pozitivna in vesela, zelo všeč mi je bilo, ker sem imel na odru tudi pomoč, z mano so bile članice zbora.

Kaj vam je bilo doslej v šovu najteže?

Prav imitacija Whoopi Goldberg, ker je v pesmi nekaj res visokih tonov, jaz pa tako visokih tonov sicer ne pojem, zato so bile priprave kar stresne.V oddaji ste tudi že slavili, ali tekmovalci že vnaprej predvidevate, čigava točka bo najbolj zažgala?

Ko slišimo, katere točke nas čakajo v naslednji oddaji, že lahko predvidevamo, kdo bo zmagal. A ni vse odvisno le od petja, veliko naredi maska, seveda je pomembno tudi, kako poznana je pesem. Zgodijo se tudi presenečenja, zato naša predvidevanja niso vedno pravilna.

To sem jaz, tak sem bil ustvarjen, v svojem telesu se moraš dobro počutiti in jaz se.   

Pred tednom dni ste v oddaji še posebej izpostavili, saj ste pokazali svoja prsta na rokah, ki sta drugačna od ostalih prstov. Vam je bilo kasneje kaj žal, da ste to storili?

Nikakor, presrečen sem, da smo se odločili za to. Dobil sem mnogo prelepih odzivov, ljudje so mi pisali, da imajo tudi oni podobne težave, da sem jim pomagal in jih opogumil.

Z drugačnima prstoma ste se rodili, ali za to obstaja ime?

To ni bolezen, to je genetska težava, nekaj se narobe razvije v maternici. Nima niti imena.

Dejali ste še, da bi lahko odšli na operacijo prstov, a se za to niste odločili, zakaj?

To sem jaz, tak sem bil ustvarjen, v svojem telesu se moraš dobro počutiti in jaz se.

Ste sami želeli to razkriti ali vas je spodbudil Pop TV?

Že na začetku smo se o tem pogovarjali, potem pa je prišla do mene urednica in rekla, da se jim zdi dobra ideja, da bi to pokazali. Strinjal sem se, ker jim povsem zaupam in sem vedel, da me bodo kot vsakič predstavili v najboljši luči.Ko vas gledamo v oddaji, je videti, da nasmeh nikoli ne izgine z vašega obraza, ste takšni tudi zasebno?

Točno tak sem, redko sem žalosten ali razočaran. Vedno se smejim in mislim, da dobra volja svet rešuje.

Vsi pevci, ki jih spremljam, so moji vzorniki, nikogar pa nimam na ohranjevalniku zaslona (smeh). Moja največja vzornika sta starša.   

Zdaj ste gotovo zelo zaposleni, kaj pa vas čaka po koncu šova?

Obeta se nekaj projektov, a za zdaj žal ne morem razkriti nič več. Bi pa z glasbeno skupino Proper radi čim prej izdali album, dve avtorski skladbi smo že izdali. Najbolj od vsega si želim, da bi s fanti iz skupine zares zagnali naš glasbeni motor.

Povedali ste že, da vas veselijo tudi muzikali, vas čaka kak nov projekt na tem področju?

Nekaj se obeta, ja, prihodnje leto bo muzikalično (smeh).

Imate vzornika?

Vsi pevci, ki jih spremljam, so moji vzorniki, nikogar pa nimam na ohranjevalniku zaslona (smeh). Moja največja vzornika sta starša.

Kako nastope komentirajo vaši domači in prijatelji?

Seveda dobim odzive, je pa zelo odvisno, kakšno točko imam. Bližnji mi vedno stojijo ob strani in zelo sem vesel, da jih imam.

Zdi se, da se vsako sezono tekmovalci v šovu odlično ujamejo med seboj, je tudi tokrat tako?

Res je tako, ne morem jih prehvaliti. Že v prvih urah našega prvega srečanja smo se ujeli. Vsi so prave legende in res upam, da bomo naše prijateljstvo negovali tudi po koncu oddaje.