Kakšna bo vaša vloga v letošnjem šovu?

Letošnjo sezono bom svetovalec oziroma trener za igro.

V šovu ste navdušili z imitacijami Petra Lovšina, Jožeta Potrebuješa in Svetlane Makarovič, boste tudi letos pripravili kaj takšnega ali boste ostali bolj v ozadju in soj žarometov prepustili tekmovalcem?

Stric iz ozadja bom (smeh). Osem novih nastopajočih je in vsi so zelo dobri, nadarjeni in zanimivi. Soj žarometov prepuščam njim.Koliko v tem šovu šteje nastop in koliko zabavni vložki po nastopu?

V prvi vrsti sem imitator in komik, zato sem bil drugačen od ostalih. Moj cilj je bil, da naredim dober pevski nastop in dam gledalcu dober material po nastopu. Izkoristiti je treba vsak trenutek.

Prednost imajo tisti tekmovalci, ki dobro delujejo pod veliko dozo adrenalina, ki se ti sprosti v telesu, ko stopiš v dvigalo. Oddaja gre v živo in vsak ima samo en poizkus. To ni tako preprosto.   

Doslej v šovu še ni slavil šolan pevec, zakaj?

Ljudi ne zanima točno in odlično odpet nastop. Zanima jih, kako se boš »stopil« z likom, ki ga imitiraš. Občinstvo to še kako dobro začuti.

V preteklosti so večkrat navdušili obrazi, ki pred šovom niso bili tako znani, lahko namignete, kdo je joker letošnje sezone?

To se bo videlo po prvi oddaji. Prednost imajo tudi tisti tekmovalci, ki dobro delujejo pod veliko dozo adrenalina, ki se ti sprosti v telesu, ko stopiš v dvigalo. Oddaja gre v živo in vsak ima samo en poizkus. To ni tako preprosto.Nastopajoči so v preteklih treh sezonah stopili v čevlje mnogih znanih pevcev. Je še kdo, ki ga bi bilo res nujno treba imitirati?

Želel bi videti Eminema. To bi bilo lahko zanimivo.

Igrate tudi v muzikalu Alpska saga, se sicer obeta še kaj novega?

Alpska saga je neverjeten žur! Norijaijaijao! Do konca decembra imam le še deset minut časa, zato bo za nove projekte napočil čas po novem letu. Načrti pa so že postavljeni.


Letošnji znani obrazi
Na voditeljskem stolčku ostaja Denis Avdić, nastope bo ocenjevala znana žirantska ekipa, ki jo sestavljajo igralka Tanja Ribič, mezzosopranistka Irena Yebuah Tiran in igralec Gojmir Lešnjak, v tej sezoni pa bodo tekmovali Nika Zorjan, Lea Sirk, Ljubica Špurej Jazbinšek, Anina Trobec, Luka Sešek, Klemen Mramor – Clemens, Marijan Novina in Mitja Šinkovec.