Kaj ste jim odgovarjali?

Bila sem noseča celo čez devet mesecev, saj sem bila že čez predvideni rok poroda, popadkov pa še kar ni bilo. Pričakovala sem tretjega otroka in ker sem tudi takrat tekla vso nosečnost in ker na tisto maratonsko jutro še vedno ni bilo znakov, sem se odločila, da se, dokler bo pač šlo, pridružim reki tekačev. Stekla sem, in ker je bilo vse, kot mora biti, sem tisti dan pritekla tudi v cilj, popadke in z njimi zdravo in veliko deklico pa sem končno dočakala dva dneva pozneje. Da je tek med nosečnostjo zelo koristen za otroka in mamo, sem namreč izvedela iz študij, ki so bile narejene. Teka tik pred porodom mi ni odsvetovala ne ginekologinja ne porodničar, ki sem ju obiskala pred polmaratonom, predvsem pa sem že imela lastno izkušnjo, da je to v redu. Bi rekla kar nar...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!