Nazadnje smo vas lahko videli v vlogi voditeljice resničnostnega šova Bilo je nekoč. Kateri projekti so vam ljubši, zabavne ali informativne narave? 

Če moram izbirati med strogo informativnimi in zabavnimi, izberem slednje. Oddaja Dan. bo nekje vmes. Uporabne informacije, podane na sproščen način. Katera od tem bo bolj resna, katera pa tudi izključno zabavna.

Delo na televiziji ni bilo nikoli moje edino delo. Je bolj češnja na tortici. Vedno sem v pogonu, s televizijskim projektom le še toliko bolj.   

V novi oddaji bodo v ospredju teme, ki se dotikajo vsakogar, a jih redko zasledimo v medijih, je povedal urednik informativnega programa na Planet TV Blaž Jarc. Katere so te teme?

Takšnih tem je ogromno in pri zbiranju idej z urednicama za zdaj nimamo težkega dela. Vsako temo, tudi tiste, o katerih se sicer veliko govori in piše, lahko osvetlimo še z drugega zornega kota.

Gotovo ne boste samo voditeljica, ampak boste sodelovali tudi na uredniških sestankih, kako poteka delo? 

Seveda, moja vloga ne bo zgolj voditeljska, ampak bom aktivno sodelovala tudi pri vsebini, izbiri tem in gostov. Pomembno je, da je voditelj vključen tudi v ta proces, saj je navsezadnje on tisti pred kamero, ki mora potem suvereno odvoditi oddajo.Kako ste izkoristili enoletni predah med televizijskimi projekti? Je bila to dobrodošla sprememba ali ste radi nenehno v pogonu?

Delo na televiziji ni bilo nikoli moje edino delo. Je bolj češnja na tortici. Vedno sem v pogonu, s televizijskim projektom le še toliko bolj.

Kako boste nov urnik usklajevali z materinstvom in družino? 

Usklajevanje dela in materinstva bo od vsega še največji zalogaj. Ogromno bom v avtu in že zaradi tega bom za dobri dve uri prikrajšana za čas z mojo družino. Domov bom prihajala, ko bosta otroka že v postelji. Ampak ker imata Tilen in Inja dobrega in skrbnega atija, me ne skrbi. Bolj bom jaz tista, ki jih bom pogrešala. Ko bom prosta, bomo poskrbeli, da bomo skupen čas kar najbolje izkoristili.